Op zoek naar een DJ voor uw sport evenement?

De ‘derde helft’ bestaat gelukkig in bijna alle sporten. Of er nu getennist of gehockeyd wordt, er is altijd de behoefte na te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Superfuif Music & Entertainment levert alle middelen voor een muzikale derde helft. Of het nu gaat om achtergrond muziek tijdens een toernooi of een kampioensfeest, bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor advies op het gebied van licht, geluid en een passende DJ. Wil je een simpele show of een keer flink uitpakken? Beide zijn mogelijk. Voor elk verenigingsbudget hebben wij een passende deal.

Een betaalbare DJ is makkelijk te vinden. Een goede iets minder. Wij brengen beide samen. Dankzij onze unieke werkwijze vinden jullie altijd de DJ die bij jullie past. Wij werken niet als standaard Drive-in show, maar ontzorgen jullie in de keuzes die jullie moeten maken om een betaalbaar en kwalitatief goed feest neer te zetten.

[scbutton link=”http://superfuif.com/feest-met-dj-samenstellen/?partyformprefilltype=Sport+evenement&partyformprefillmusic=” target=”blank” variation=”orange” size=”small” align=”none”]Stel uw sport evenement samen[/scbutton]

Waarom Superfuif Music & Entertainment?

  • Een ervaren en representatie DJ
  • Unieke en sfeervolle lichtshow afgestemd op jullie wensen
  • Professionele en goede geluidsset
  • Een uitgebreid netwerk van artiesten in uiteenlopende genres
  • Vooraf al een duidelijke prijsindicatie
  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek is mogelijk
  • Vele extra opties zoals TV-schermen en draadloze microfoons

Onze unieke werkwijze

Bij Superfuif Music & Entertainment hebben wij een unieke werkwijze. Wij verhuren niet alleen het licht en geluid, maar wij verzorgen ook voor jou het licht en geluid en boeken de meest bijpassende DJ. Via onze unieke tool komen wij samen achter al jullie wensen. Welke muziek wilt u horen en wat voor uitstraling wil je aan het sport evenement geven? Als organisator hoef je je geen zorgen meer te maken over het entertainment op je feest. Op de manier onderscheiden wij ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ shows. Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op.

Ook overtuigd?

[scbutton link=”http://superfuif.com/feest-met-dj-samenstellen/?partyformprefilltype=Sport+evenement&partyformprefillmusic=” target=”blank” variation=”orange” size=”small” align=”none”]Stel uw sport evenement samen[/scbutton][scbutton link=”http://superfuif.com/contact/” target=”blank” variation=”orange” size=”small” align=”none”]Neem direct contact op[/scbutton]