Wat is Choose Your Vibe? Choose Your Vibe is een exclusief product van Superfuif.com. Met de speciale BCM Request app, die je kunt downloaden op je smartphone, kunnen gasten hun favoriete muziek aanvragen. Het werkt heel gemakkelijk.

Prijslijst:

DJ Meubel inustieel klein

Compact dj meubel met drie banners en zwarte plank, geschikt voor de kleinere feesten, verjaardagen, huisfeesten, winkels, etc.

DJ Meubel industrieel groot

Standaard Superfuif meubel, met 4 banners en zwarte plank, geschikt voor de grotere feesten, bruiloften, voetbalfeesten etc.

DJ Meubel Chesterfield zwart/wit

Luxe DJ meubel met chesterfield look. te boeken in het zwart of wit. geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, 

DJ Meubel Vintage

Dj meubel met vintage look. Geschikt voor 60’s/70’s/80’s feesten Ook geschikt voor platenspelers, voor het draaien van vinyl

DJ Meubel TV inclusief laptop

Zeer fraai afgewerkte DJ meubel met 55inch LED scherm voor het vertonen van video’s / foto’s. Geschikt voor bruiloften, feesten met presetatie etc.

Speakerset klein

Speakerset groot

Pioneer All in one set

Pioneer Nexus Set

Fourbar op statief

Licht effect op DJ meubel

Led Aircone

Deze aircone is liefst 210cm  hoog en wordt verlicht door LED’s, waardoor u via RGB kleurenmenging alle kleuren kunt krijgen die u wilt. Naast een geluidsgestuurde modus kunt u de aircone ook via DMX besturen, zodat u de ultieme controle heeft over de kleuren. 

Rookmachine inclusief vloeistof

Movinghead op zuil zwart/wit

De zuilen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten (150cm/175cm). De zuil bestaat uit 4 buizen afgewerkt met een witte hoes die verlicht kan worden door een flat par vanuit de bodem van de zuil. Op de zuil staat een movinghead die alle kanten op draait, en ook bepaalde posisities kan uitlichten. De movinghead projecteerd ook talloze grobo’s in talloze kleuren. Een echte eye-catcher van een mooie show/

Halve spiegelbol op zuil

De ouderwetse roterende spiegelbol is verkrijgbaar op zuilen van 150cm of 175cm. Geschikt voor de retro feesten.

Uplights

Deze uplights kunnen meelopen met de geboekte show, maar kiest u voor een standaard kleur is dat ook mogelijk. De uplights kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Zeker een aanrader voor de grotere lokaties.

DJ voor 5 uur

De geboekte DJ zal gedurende 5 uur de gewenste muziek draaien. Er word voorafgaand aan de boeking al contact gelegd met DJ en klant, zodat de boeking naar wens verloopt. Ook bestaat de mogelijkheid voor het gebruik van de microfoon. De DJ zal dan een stukje entertainment op zich nemen. dit natuurlijk in overleg.

DJ Extra uurtarief

DJ onder de 5 uur

Heeft u bijvoorbeeld maar 3 uur een DJ nodig, dan betaald u €170,00

Hulp DJ voor 5 uur

Het kan zijn dat er zoveel boekigen gepland staan voor een bepaalde datum, bij ons hebben we ook DJ’s in opeiding lopen, die een iets mindere kwaliteit leveren. Dus als een een DJ nodig heeft alleen voor achtergrondmuziek. dan zijn onze hulp DJ’s ideaal.

Back up DJ

Wat word er bedoeld met back up DJ? Het kan zijn dat een bepaalde DJ niet kan komen draaien op een boeking door verschillende redenen. En wij garanderen altijd dat er een DJ op uw feest komt draaien. 

Feestdag Toeslag

Draadloze Microfoon

Sterrendoek 6×3 meter wit licht inclusief statieven

TV op statief

LED verlichte dansvloer 4×4 meter

Truss Carre 5x5x3 meter

Transport tot 50 km

Transport boven de 50 km

Extra opbouw (ex transport)

Extra op en afbouw (ex transport)

Huwelijksbegleiding

Bruidsparen kunnen bij ons kiezen voor huwelijksbegleiding. Dat wil zegegn dat wij mee gaan naar de trouwlokatie om advies te geven. En op deze manier samen tot een perfect huwelijksfeest te komen. Ook zullen we bij ons op kantoor ongeveer een maand voor de trouwdatum alles og een keer doorgenomen worden.

Openingsdansmix met 2 aanpassingen

Wij kunnen een unieke openingsdans voor een bruidspaar in elkaar mixen. Zodat het 1 grote openingsdans word me meerdere nummers. 

Openigsdansmix aanpassen (na de eerste 2 keer)

Request App

Met deze interactieve special geven als het ware onze muziekbiblotheek aan de gasten op ee feest. De gasten kunnen door middel van een App nummers aanvragen, en die krijgen wij dan binnen op os systeem. Wij kunnen de nummers accepteren en/of weigeren. Dus heeft u het liever een beetje gecensureerd, is dt geen probleem.

Verzoekkaartjes inclusief pennen

Met de verzoekkaartjes kunnen de gasten hun muzikale wensen indienen bij de DJ. En zo kan de DJ in combinatie met de verzoekjes er een groot feest van maken.

Foute uur knop

De foute uur knop is een leuke toevoeging op elk feest. Wij geven dan door middel van de Request App de muziek uit handen. En de gasten kunnen dan door middel van de rode knop kiezen of ze een nummer door willen laten spelen, of door naar het vlgende nummer willen. Er zit wel een minimale tijd van een minuut op, zodat iedereen van zijn of haar nummer kan geniten. Het is erg leuk om dat bivoorbeeld twee of drie keer per avond een half uur te doen. Dat in combinatie met een DJ, gegarandeerd feest!

Snappshot Foto App

U denkt misschien dat Snappshot een ingewikkeld systeem is waar duizenden uren aan programmeerwerk aan vooraf zijn gegaan. Oke, dat laatste is wel waar maar eigenlijk is het systeem erg eenvoudig. Het werkt als volgt. Snappshot is opgebouwd uit drie compartimenten de app, de MySnappshot omgeving en het achterliggende systeem. Het systeem verbindt de app met MySnappshot zodat er een continue stroom aan content naar het scherm gestuurd kan worden zonder vertraging. Wanneer mensen de app op hun telefoon installeren en een foto maken, wordt de foto naar MySnappshot gestuurd. In een fractie van een seconde schaalt dit systeem het beeld automatisch bij in verschillende formaten. Omdat er verschillende formaten bestaan zal de fotofeed altijd als een keurige puzzel in elkaar vallen en er altijd aantrekkelijk en dynamisch uit blijven zien. En in een oogwenk is de verzonden foto van MySnappshot naar het scherm gestuurd zodat deze zichtbaar wordt in de feed. De fotocollage ververst zichzelf automatisch met de nieuwste beelden. 

Live Saxofonist

Wij werken veel samen met diverse saxofonisten. Onze Dj’s en saxofonisten zijn goed op ekaar ingespeeld. De saxofonist zal meerdere sets per avond meespelen met de DJ, zodat ze samen met het publiek naar een ultieme climax kunnen toewerken. 

Live Zanger/Zangeres

Wij hebben meerdere live zangers/zangerssen in ons bestand staan. u kunt kiezen voor gezellige Hollandse zanger, die meerdere sets per avond zingt. Maar wilt u liever een zanger/zangeres die samen met de DJ een unieke set neerzetten. dat kan ook!  Vraag naar de mogelijkheden en laat u verasssen!

Bedrukte spanddoek in DJ meubel (voor show 1t/m3)

Ontwerpen Spanddoek DJ meubel

30x videoclip op feest

Wij hebben in onze muziekbibliotheek duizenden videoclips staan, deze kunnen worden afgespeeld op onze videoschermen. 

Co2 Handheld inclusief Co2 tank en slang

De Co2 handheld is een leuke special voor de grotere feesten en partijen. De Dj en zijn assistent kunnen deze gebruiken om de muziek een extra boost te geven Zodat de gast een extra dimensie krijgt door het effect van de Co2.

LED Foam sticks 50x

Deze sticks zijn 48cm lang en knipperen in de kleuren rood,groen,blauw.

Silent Disco

Wil je heel veel feest en weinig geluid, neem dan een optie op onze silent disco. Meer dan 400 koptelefoons beschikbaar.  Iedereen danst de sterren van de hemel zonder dat je de muziek hoor, een leuk moment om te zien en mee te maken. 

Tip’ meerdere Dj’s kunnen op dit feest draaien, de koptelefoons hebben 3 kanalen, zo kun je drie verschillende soorten muziek afspelen. Het resultaat zul je doen lachen.